Gedichtendag BIB Beringen

 

Met de Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Beleef hét poëziefeest van Vlaanderen en Nederland in de bib van Beringen.

Poëtisch vieruurtje met woord en muziek van de SAMWD

Donderdag 26 januari  vanaf 16 uur, in de bib Geniet van een fijn poëtisch programma met woord en muziek, verzorgd door de leerlingen van de Stedelijke Academie Muziek Woord en Dans. De toegang is gratis, koffie of fruitsap met een flinke plak cake zijn te verkrijgen voor welgeteld 1 euro.

Themastand ‘Humor in de poëzie’

Nog tot en met 1 februari Tijdens de maand januari wordt in de bibliotheek een mooie poëtische themastand voor u gepresenteerd. Ontdek poëzie met een knipoog en win een leuke prijs met een grappige ‘doe-mee-en-win-opdracht’.