Album van de week: Lindsay – Liefde & Vertrouwen (Week 18 2017)

Lindsay begint, na het met goud bekroonde album ‘Liefde & Muziek” aan een volgend muzikaal hoofdstuk met haar nieuwe CD ‘Liefde & vertrouwen”. Ruim anderhalf jaar werkte ze aan een echt schlagermeesterwerkje. Eerdere singles als ‘Hartstilstand’ en het huidige veelbesproken duet met Laura Lynn ‘Kalispera Griekenland’ onderstrepen nog maar eens dat één van onze populairste zangeressen garant staat voor klassevolle schlagerpop.
Naast duetten met Laura Lynn en Luc Steeno brengt Lindsay een verrassend breekbaar nummer als “Liefde & vertrouwen” en toont ze zich een ware popprinses op ‘Waarom’.

Luister elke dag naar een nummer uit die album. Tussen 12.15 – 12.20 hoor je ze passeren bij Bart of Jeroen.


More Berichten for Show: De Noenshow