Betoverende kerstsfeer op Koersel Kerst

Last van de winterblues? Kom een flinke dosis kerstvreugde en gezelligheid opsnuiven op Koersel Kerst! Het hele weekend lang kan je je verwarmen aan glühwein of een jenevertje, kuieren langs de mooiste kerstkraampjes en genieten van de nostalgische kermis.

Koersel Kerst start op zaterdag 16 december om 17.00 uur met een kerstmarkt, kinderanimatie en een nostalgische kermis.

In zaal ‘Onder ons’ kan je vanaf 20.00 uur terecht voor het concert van de koninklijke fanfare Onder Ons en hun percussion team.

Op het podium buiten zet ‘Soul 4 you’ de avond swingend in met de nodige dosis funk en soul.  Oude krakken ‘Fons en die van ons’  spelen vanaf  22.30 uur de pannen van het dak met hits van vroeger en nu.

Zondag 17 december gaat het feest vanaf 14.00 uur verder. Vanaf 15.15 uur  is Toeternietoe te gast op het plein.

En natuurlijk mag een bezoekje van de Kerstman en zijn kerstelf niet ontbreken. Tussen 14.30 en 19.00 uur komt de lieve man op bezoek en brengt voor elk kind een kleinigheidje mee.

“Wie de kerstman graag wil verrassen, mag natuurlijk een tekening, kerstkaart of knutselwerk meebrengen,” zegt Gilbert Lambrechts, schepen van toerisme.

De kleinsten kunnen zich laten grimeren, een ritje op een rodeorendier maken, marshmallows boven het vuur  roosteren of op bezoek gaan in het poëtisch kapsalon.

Om 19.30 uur sluiten ‘Lady & The Band’ met Stefanie Pia het kerstfeest af.

Koersel Kerst, dat is winterplezier voor jong en oud!