Kerst in Gerhagen

Het jaarlijks weerkerende winterevenement Kerst in Gerhagen komt er weer aan. Het natuurgebied van Tessenderlo wordt op 22 en 23 december van 18 tot 22.00 uur ondergedompeld in de kerstsfeer. Het hele gebied aan de VVV-toren en het Bosmuseum straalt dan een feeërieke kerstverlichting uit.

De Kerstman heet iedereen welkom en heeft voor de kleinsten een attentie. Iedere deelnemer kan een kort verlicht parcours bewandelen. Op vrijdag zijn er van 19 tot 21.00 uur aan de zandberg life optredens van kinder- en jeugdgroepen die kerstliederen brengen. Je kan de tour van de horecazaken afleggen waarbij kerstversnaperingen worden aangeboden. In Manège Zavelhof staan vrijdag en zaterdag vanaf 19.00 uur demonstraties van paarden en pony’s op het programma.

De toegang is overal gratis. Reserveren hoeft niet. De omgeving van de zandberg blijft verlicht tot na Nieuwjaar, 8 januari 2018.

Organisatie VVV-Tessenderlo. Info: 013 35 33 31; vvv@tessenderlo.be