Kersttruck van Coca-Cola te gast in Hasselt

Nu vrijdag, 15 december, zal de iconische kersttruck van Coca-Cola te gast zijn in Hasselt, op Winterland. De kersttruck is de blikvanger van de kerstcampagne van Coca-Cola die nog tot 31 december loopt en draait rond dankbaarheid. Coca-Cola roept iedereen op om, in plaats van geschenken te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is. En dat kun je bijvoorbeeld doen door je dankjewel-boodschap gigantisch groot te laten projecteren op de kersttruck.

Nog tot zondag 31 december toert de Coca-Cola kerstruck door België. Hij houdt maar liefst 30 keer halt in ons land en nu vrijdag 15 december is Hasselt aan de beurt. De truck zal stoppen aan het Kolonel Dusartplein en zal daar van 15 uur tot 20 uur aanwezig zijn.

Wie niet tot aan de truck raakt, kan online terecht op christmas.cocacola.be/nl

Céline Van den Rijn, marketingdirecteur Coca-Cola België: “Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch kerstfilmpje. Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.”