Youtube rewind 2017

Met 2017 op de loer heeft YouTube zijn jaarlijkse Rewind-mashup voor het jaar gepubliceerd om de topvideo’s, evenementen en meer samen te vatten. Deze video bevat veel hitmomenten en bevat de grootste hoeveelheid talent. Youtube heeft ook de top 10 trending-video’s van dit jaar onthuld.

“The Shape of 2017” biedt “bijna 300 creators, virale sterren, muzikanten en verrassende gasten” uit meer dan 20 landen. Die volledige lijst is hier beschikbaar, terwijl heeft YouTube een trivia-spel om je kennis over de populairste video’s van het jaar te testen gelanceerd.

Ondertussen heeft YouTube vandaag de beste trending-video’s van 2017 vermeld op basis van de tijd die is besteed aan het kijken, delen, reageren, leuk vinden en andere factoren. Deze top 10-video’s hebben 630 miljoen keer bekeken en zijn gezamenlijk meer dan 40 miljoen uur bekeken.

  1. Until We Will Become Dust – Oyster Masked (ตราบธุลีดิน – หน้ากากหอยนางรม) | THE MASK SINGER 2
  2. ED SHEERAN – Shape Of You | Kyle Hanagami Choreography
  3. Ping Pong Trick Shots 3 | Dude Perfect
  4. Darci Lynne: 12-Year-Old Singing Ventriloquist Gets Golden Buzzer – America’s Got Talent 2017
  5. Ed Sheeran Carpool Karaoke
  6. Lady Gaga’s FULL Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show | NFL
  7. “INAUGURATION DAY” — A Bad Lip Reading of Donald Trump’s Inauguration
  8. history of the entire world, i guess
  9. In a Heartbeat – Animated Short Film
  10. Children interrupt BBC News interview – BBC News

Er is ook een kijkje achter de schermen bij het maken van de Rewind van dit jaar.