19de Bloemen- en plantenbeurs op zondag 8 april

De Herkse bloemen- en plantenbeurs is dit jaar aan zijn negentiende editie toe. Op zondag 8 april kan je van 10 tot 17 uur op de Markt terecht voor ongeveer 400 lopende meter aan standen.

De standhouders staan garant voor uiteenlopende keuzes aan bloemen en planten waaronder vaste planten, éénjarigen, heesters, struiken, buxus, kruiden, bloembollen en andere bijzondere tuinplanten.

De Herkse bloemen- en plantenbeurs heeft meer te bieden dan alleen maar bloemen en planten. Zo zijn er ook standhouders met tuingerief, natuurproducten, tuinbeelden en tuinmeubelen. Verder leer je op de beurs alles over hoe compostbakken en wormenbakken te gebruiken.

Kom dus zeker op de Herkse bloemen- en plantenbeurs de lentekriebels opsnuiven en genieten van heerlijke bloemen- en kruidengeuren! De toegang is volledig gratis. Meer informatie krijg je via tel. 013 38 03 37 of sonia.gemis@herk-de-stad.be.