Album van de week: De Romeo’s – 15 Jaar De Romeo’s (Week 48 2018)

De Romeo’s bestaan 15 jaar. Het is alweer zo lang geleden dat Davy Gilles het idee opvatte om een Vlaamse party/boysband op te richten. Hij vond al snel in Chris van Tongelen en Gunther Levi 2 geschikte kandidaten. De eerste optredens vonden plaats op de VTM-zomertour van 2003, en de rest is geschiedenis. De Romeo’s zijn de hardst werkende artiesten in de Vlaamse showbizz, met soms wel tot 4 optredens per dag! Samen staan ze nu dus 15 jaar op het podium, en dat wordt gevierd! Allereerst met een nieuwe cd vol feestnummers. Zelfs een soort eerbetoon aan hun Vlaamse collega-zangers, want ze coveren hun 10 favoriete Vlaamse nummers van oa. Jo Vally, John Terra, Will Tura, Willy Sommers, Luc Steeno, en vele anderen. Daarnaast krijg je er nog 5 nieuwe songs bovenop!

Beluister elke werkdag omstreeks 12.15 een nummer uit die album bij Jeroen in de Noenshow.