Win filmtickets en lees de filminformatie

Met deze week als tip “Beautiful Boy” in regie van Felix van Groeningen.  Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik.  Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving stort zijn wereld in.  David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.  Maar hoe je dat met iemand die misschien niet gered wil worden?  Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. 

Wat speelt er verder nog zoal in de bioscoop?  Beautifel Boy, Bohemian Rhapsody, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Girl, Niet schieten, Sinterklaas en de wakkere nachten en Smallfoot.

Even wat vooruitkijken.  Dinsdag 27 november staat er een “Ladies Night” op het programma.  De aanwezige dames krijgen dan “Life itself” op het filmdoek.  En op maandag 30 november om 14u00 is er een 55+-voorstelling.  Voor € 6,00 krijgen de aanwezigen naast de film “A star is born” ook nog een tasje koffie tijdens de pauze.   

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.beJe kan tijdens de openingsuren ook bellen naar 011/22.10.03.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.