Albums van de week: December 2018

Imagine Dragons – Origins (Week 49)

Origins is het nieuwe album van Imagine Dragons. Dit is de opvolger van hun vorige album Evolve. Inmiddels zijn ze ontzettend populair, de band uit Las Vegas brak in 2012 door met de hits Radioactive, Its Time en On Top Of The World. Vele hits volgende daarop, inclusief Thunder en Whatever It Takes.

The Kooks – Let’s Go Sunshine (Week 50)

In de nasleep van de uitverkochte Engelse arena tournee en het doorbreken van de grens van één miljard streams zijn The Kooks met Let’s Go Sunshine klaar om zich definitief te vestigen in de annalen van de Britse muziekhistorie. Let’s Go Sunshine is een gewaagd album waarop het karakteristieke Kooks geluid is teruggebracht tot zijn puurste vorm, terwijl ze het in een gevarieerdere en meer volwassen richting hebben gestuwd.

Lisa Del Bo – Lisa Gelooft (Week 51)

Het nieuwe album van Lisa del Bo, ‘Lisa Gelooft’, is het 5e album na ‘Jokers en Pokers’, Voor een moeder, door een moeder, ‘Helemaal Lisa’, en ’25 jaar Lisa del Bo’. Lisa maakt een nieuwe stap in haar carrière en Jan De Vuyst was meteen bereid om een aantal zeer mooie teksten te schrijven die recht naar het hart gaan. Een album vol christelijke liedjes.

Dina Rodrigues (EP) – Sou Feliz (Week 52)

Het gaat goed, heel goed zelfs met Dina Rodriguesde in Vlaanderen wonende Portugese zangeres. Na het grote succes van haar laatste single ‘Dança do Coraçao’, komt er nu terug een nieuwe single aan en dat wordt meteen ook de voorloper van haar eerste album onder het Pure Entertainment label, dat er binnen een tweetal weken aankomt.
De nieuwe single ‘Sou Feliz’, dat “Ik ben gelukkig” betekent is dit keer een cover van het overbekende ‘I’m alive’ van haar grote idool Celine Dion maar dan in het Portugees.

 

Beluister elke werkdag omstreeks 12.15 een nummer uit deze albums bij Jeroen in de Noenshow.