Win filmtickets en lees de filminformatie

Deze week heb ik niet moeten twijfelen, mijn tip “De Collega’s 2.0”.  De collega’s krijgen een nieuw diensthoofd.  Extreem gemotiveerd en met slogans uit een fout Amerikaans handboek geplukt wil hij een frisse wind door de groep laten waaien.  En met zijn geweldig idee om een teambuilding-weekend te organiseren maakt hij het zichzelf alles behalve gemakkellijk.  De Collega’s 2.0 met een hele reeks aan bekende acteurs zoals Tatyana Beloy, Veerle Dobbelaere, Eva Van der Gucht, Steve Geerts, Steph Goossens, Ben Segers en Mathias Vergels, om er maar een paar op te noemen.

 

Wat speelt er verder nog zoal in de bioscoop?  Asterix, het Geheim van de Toverdrank, Beautiful Boy, Girl, Mortal Engines, Nachtwacht ‘De Poort Der Zielen’, Niet schieten en The Grinch. 

 

Dames, zet dinsdag 18 december nu al in je agenda want om 20u30 is er weer een “Ladies night” met “Second Act” met Jennifer Lopez. 

 

Meer info, maar ook de volledige programmatie van The Roxy Theatre kan je vinden op de website www.roxykoersel.be .  Tijdens de openingsuren kan je ook even bellen naar 011/22.10.03.

 

Een vrijkaart, die kan je deze week weer in de wacht slepen door onze website te bezoeken via www.radiobenelux.be.  Daar klik je op “Win”, dan op “Filmtickets”, je vult er al je gegevens in, en zo maak je dan kans op een gratis ticket, winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.