Win filmtickets en lees de filminformatie

Met de vakantie voor de deur heb ik ervoor gekozen om “Maya de Bij – De Honingspelen” als tip van de week voor te stellen.  Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen.  Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet.  Als ze de spelen verliezen moet de korf de volledige honingsoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Buzztropolis.  Of team Maya deze spelen kan winnen kan je gaan zien in The Roxy Theatre.

Wat speelt er verder nog zoal in de bioscoop?  Asterix, het Geheim van de Toverdrank, Beautiful Boy, De Collega’s 2.0, Girl, Mary Poppins Returns, Maya 2: De Honingspelen,  Nachtwacht ‘De Poort Der Zielen’, Niet schieten en The Grinch. 

Wil je meer informatie of wens je de volledige programmatie te raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel even tijdens de openingsuren van de bioscoop.

Wanneer je eens een gratis ticket voor een film naar keuze in The Roxy Theatre wil te pakken krijgen bezoek je onze website via www.radiobenelux.be.  Klik bovenaan op “WIN”, dan op “Filmtickets”.  Vul de gevraagde gegevens in, en zo maak je dan kans op een gratis ticket.  Winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.