Win filmtickets en lees de filminformatie

Met deze week als tip “Glass” met o.a. Samuel L. Jackson en Bruce Willis.  Elijah Price heeft een levenslange obsessie voor stripboeken en gelooft dat superhelden en superschurken echt bestaan.  Vanwege een slopende aandoening zijn zijn botten erg fragiel waardoor hij als kind de bijnaam Mr. Glass heeft gekregen.  Nu hij zich realiseert wat zijn ware lot is, namelijk de aartsvijand zijn van de supersterke David Dunn, heeft hij zijn naam omarmt.  In een reeks van escalerende ontmoetingen ontdekt Glass dat Dunn het bovennatuurlijke figuur van The Beast nastreeft.  “Glass”, een Amerikaanse actiethriller nu te zien in de bioscoop.

 

Wat speelt er verder nog zoal in The Roxy Theatre?  Bumblebee, De Collega’s 2.0, Girl, Glass, Maya 2: De Honingspelen,  Nachtwacht ‘De Poort Der Zielen’, Ralph Breaks the Internet, Roma en The Grinch.    

 

Op 27 januari kan je naar aanleiding van de dag van de hollacoustherdenking naar Schindler’s list welke precies 25 jaar geleden in de bioscoop verscheen.  Een film die je minstens eens in je leven gezien moet hebben, een pareltje over een gruwelijke tijd in de wereldgeschiedenis. 

Wil je meer informatie of wens je de volledige programmatie te raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel even tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.