Albums van de week: februari 2019

Lukas Graham – 3 (The Purple Album) (week 5 2019)

Het met Grammy Awards genomineerde Lukas Graham keert terug met de release van de nieuwe single ‘Love Someone’. Zoals we gewend zijn van Lukas Graham werpt het nummer een eerlijke, intieme blik op menselijke emoties. ‘Love Someone’ zet tevens de toon voor de release van het aangekondigde nieuwe album: ‘3 (The Purple Album)’, dat uitkwam op 26 oktober.

CHVRCHES – Love Is Dead (week 6 2019)

Na 3 jaar komt CHVRCHES met een nieuw album ‘Love is dead’. Het album is het derde studioalbum van de Schotse synthpop band CHVRCHES. Het album werd gecoproduceerd door Greg Kurstin, die het nummer Hello voor Adele produceerde.

David Guetta – 7 (week 7 2019)

David Guetta, één van de grootste dance- en popartiesten van dit moment, bracht in 2018 zijn nieuwe album uit. ‘7’ bestaat uit samenwerkingen met onder andere Anne-Marie, Justin Bieber, Bebe Rexha, Jason Derulo en Martin Garrix. Het is het zevende studioalbum van hem.

Jason Mraz – Know (week 8 2019)

De Amerikaanse singer/songwriter Jason Mraz heeft een gloednieuw studio genaamd ‘Know’. Het album kwam uit op 10 augustus 2018 volgt zijn laatste studioalbum Yes! op dat in 2014 uitkwam. ‘Know’ kwam uit op CD en LP.

Clean Bandit – What is love (week 9 2019)

Hitmakers Clean Bandit zijn terug met een nieuw album ‘What Is Love?’. Het album kenmerkt de laatste 3 jaar van de band waarin zij meerdere hits hebben gehad. Op het nieuwe album werken ze samen met andere grote artiesten waaronder: Zara Larsson, Luis Fonsi, Demi Lovato, Anne-Marie, Ellie Goulding en nog vele andere!