Win filmtickets en lees de filminformatie

Deze week heb ik de Belgische film “Trio” met in de hoofdrollen Ruth Beeckmans, Mateo Simoni en Bruno Vanden Broecke.  Wim is boekhouder, neuroot en eenzaat en worstelt al een hele tijd met een depressie.  Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau.  Lise, een escorte, maakt in Wim lang verloren gevoelens los.  De depressie lijkt ver weg.  Ze praten, lachen, dansen,.. maar ze zijn niet allen.  Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise.  De paringsdans begint.  Een onwaarschijnlijk trio ontstaat.  Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers.  Een uur is Lisa van hen, daarna is alles anders. 

 

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal?  Alita Battle Agent, De Lego Film2, Green Book, Hoe tem je een draak 3, Nachtwacht ‘De Poort Der Zielen’, The Favorite en The Grinch (+ Trio). 

 

Wil je meer informatie of wens je de volledige programmatie te raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel even tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.