Albums van de week: maart 2019

Pale Waves – My Mind Makes Noises (week 10 2019)

Nog niet zo lang geleden werden de Pale Waves opgericht. Deze Engelse band maakt dromerige maar tekstueel ietwat droevige indiepop, volgepropt met vrolijke synths. My Mind Makes Noises is een prima debuut van een band met ontzettend veel potentie.

Mumford & Sons – Delta (week 11 2019)

Delta is het langverwachte nieuwe album van Mumford & Sons. Geproduceerd door Paul Epworth in The Church Studios in Londen horen we een band in een sprankelende en experimentele vorm. Met de combinatie van het grandioze en het intieme heeft het Britse viertal met Delta een album gemaakt met verschillende tinten, kleuren en texturen.

Rita Ora – Phoenix (week 12 2019)

Op 23 november 2018 kwam het tweede album van Rita Ora uit, getiteld ‘Phoenix’. Uiteraard inclusief de nieuwe hitsingle ‘Let You Love Me’, haar platina singles ‘Your Song’ en ‘Anywhere’ en verder allemaal gloednieuwe muziek. Ook haar samenwerkingen met Avicii (‘Lonely Together’), Liam Payne (‘For You (Fifty Shades Freed)’) en Cardi B, Charli XCX & Bebe Rexha (‘Girls’) zijn op het langverwachte album te vinden.

James Blake – Assume Form (week 13 2019)

Assume Form is het vierde studioalbum van de Britse singer-songwriter en producer James Blake, dat werd uitgebracht op 18 januari 2019.