Win filmtickets en lees de filminformatie

Het wegseizoen in het wielrennen is alweer van start gegaan, en met dat in het achterhoofd heb ik deze week als filmtip gekozen voor “Coureur”.  Het verhaal gaat over de jonge wielerbelofte Felix die op het punt staat om in Italië een semiprofessioneel team te vervoegen.  Hij wil koste wat het kost in de voetsporen van zijn fanatieke vader die wil dat zijn zoon het verder schopt dan hij.  Maar Felix is niet opgewassen tegen de nietsonziende wielerwereld.  “Coureur”, nu ook in The Rosy Theatre.

 

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal?  Captain Marvel, Cold Pursuit, Corgi, Coureur, De Lego Film2, Ernest & Célestine, Green Book, Hoe tem je een draak 3, The old man and the gun, Urbanus De Vuilnisheld en Us. 

 

Nu zaterdag is er ook een Bibberavond in The Roxy Theatre.  Daar kan je eerst “Us” gaan zien, gevolgd door in avant-première “The Prodigy”.

 

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.beJe kan tijdens de openingsuren ook bellen naar 011/22.10.03.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.