Albums van de week: april 2019

Bring Me the Horizon – amo (week 14 2019)

amo is het zesde album van Bring Me The Horizon, de Britse – van oorsprong – metalband. Ze scoorde enkele maanden geleden nog een grote hit met hun ‘Oh No’.

K3 – Roller Disco (week 15 2019)

K3 is weer terug met een fantastisch album, met Roller Disco gaan ze weer vele nieuwe harten veroveren. Naast de hitsingle Whoppa, zal het album ook alle liedjes uit de gloednieuwe serie Roller Disco bevatten. Als Bonus krijg je bij dit nieuwe album van K3 ook nog eens een Dvd die de K3 vlindershow bevat.

Coco Jr. – Recovered (week 16 2019)

Coco Jr., frontman van The Dinky Toys, moet zowat één van de meest aimabele mensen uit de Vlaamse Showbizz zijn. Altijd zwoel en vrolijk, net zoals zijn muziek eigenlijk. Hij bracht verschillende covers die werden opgenomen. Het resultaat is deze plaat geworden, ”Rediscovered”. Allemaal favoriete tracks van Coco, maar ook gebracht in het zwoele en vrolijke jasje van Coco.

Backstreet Boys – DNA (week 17 2019)

DNA is het tiende album van de Backstreet Boys, met liedjes geschreven door o.a. Shawn Mendes en Ryan Tedder. Ook Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) en Mike Sabbath (J Balvin) schreven mee aan de songs.

Within Temptation – Resist (week 18 2019)

Within Temptation, een van de meest vooraanstaande en succesvolle symfonische metalbands wereldwijd heeft bekend gemaakt dat hun zevende album ‘Resist’ op vrijdag 1 februari 2019 uitkomt. En zo geschiedde. Al ruim twee decennia lang is de band rondom frontvrouw Sharon den Adel met afstand voorloper in het genre. ‘Resist’ markeert dit rijke verleden en neemt fans via tien tracks vol donkere hoeken en grandioze melodieën mee naar een nieuwe en futurische metalstijl.