Win filmtickets en lees de filminformatie

Met deze week als tip “Avengers: Endgame” gekozen, een bijna 3u durende film voor de liefhebbers.  De draad wordt weer opgepikt na de gebeurtenissen in Infinity War.  Op aarde moeten Captain America, Black Widow,  Bruce Banner, Tho, War Machine en Rocket Raccoon zien om te gaan met de gevolgen van hun verlies.  Tegelijk zitten Iron Man en Nebula vast op Titan, de thuiswereld van Thanos…  Ik ben zelf niet zo mee in het verhaal, maar er zijn heel wat liefhebbers die deze film niet willen missen, en daarom verkoos ik deze “Avengers: Endgame” als tip van de week.

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal?  After, Binti, Corgi, De Fabeltjeskrant, Dumbo (Ned + Engelstalig) en Missing Link.  En tot 6 mei loopt er natuurlijk in The Roxy Theatre ook nog het Mooov festival.   

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.beJe kan tijdens de openingsuren ook bellen naar 011/22.10.03.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.