Albums van de week: mei 2019

Dido – Still on my mind (week 19 2019)

‘Still On My Mind’ is Dido’s vijfde album. Op de nieuwe plaat, haar eerste in vijf jaar, hoor je Dido’s kenmerkende stem in nummers waarop ze hier en daar haar liefde voor hiphop en folkmuziek niet onder stoelen of banken schuift. Maar zoals we gewend zijn, worden de nummers vooral gevoed door electronica en een goede beat.

Bryan Adams – Shine a light (week 20 2019)

Het is al zijn veertiende studio album in zijn ruim vier decennia tellende carrière met hits als: ‘(Everything I Do) I Do It for You’, ‘When You’re Gone’, ‘Please Forgive Me’ en het iconische ‘Summer Of ‘69’. Het nieuwe album van Adams opent met de eerste single, tevens titeltrack, ‘Shine A Light’ die hij samen met Ed Sheeran schreef en vanaf nu te beluisteren is.

Wegens technische problemen zijn er verder geen albums van de week voorgesteld.