Albums van de week: mei 2019

  Dido – Still on my mind (week 19 2019)

  ‘Still On My Mind’ is Dido’s vijfde album. Op de nieuwe plaat, haar eerste in vijf jaar, hoor je Dido’s kenmerkende stem in nummers waarop ze hier en daar haar liefde voor hiphop en folkmuziek niet onder stoelen of banken schuift. Maar zoals we gewend zijn, worden de nummers vooral gevoed door electronica en een goede beat.

  Bryan Adams – Shine a light (week 20 2019)

  Het is al zijn veertiende studio album in zijn ruim vier decennia tellende carrière met hits als: ‘(Everything I Do) I Do It for You’, ‘When You’re Gone’, ‘Please Forgive Me’ en het iconische ‘Summer Of ‘69’. Het nieuwe album van Adams opent met de eerste single, tevens titeltrack, ‘Shine A Light’ die hij samen met Ed Sheeran schreef en vanaf nu te beluisteren is.

  Panic! At the Disco – Pray For The Wicked (week 21 2019)

  Het was alweer een tijdje stil rondom Panic! At The Disco. Maar er is goed nieuws! Niet alleen werd Nicole Row welkom geheten als nieuwe bassiste van de band, er kwam ook een gloednieuw album uit. ‘Pray For The Wicked’ is de opvolger van het geprezen vijfde album ‘Death Of A Bachelor’ dat op 15 januari 2016 werd uitgebracht.

  #LikeMe – Seizoen 1 (week 22 2019)

  #LikeMe is het nieuwe paradepaardje van Ketnet. Sinds 13 januari werd elke week een nieuwe aflevering van deze topreeks op de wereld losgelaten. Elke episode bevat twee bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.