Albums van de week: Juni 2019

Panic! At the Disco – Pray For The Wicked (week 23 2019)

Het was alweer een tijdje stil rondom Panic! At The Disco. Maar er is goed nieuws! Niet alleen werd Nicole Row welkom geheten als nieuwe bassiste van de band, er kwam ook een gloednieuw album uit. ‘Pray For The Wicked’ is de opvolger van het geprezen vijfde album ‘Death Of A Bachelor’ dat op 15 januari 2016 werd uitgebracht.

#LikeMe – Seizoen 1 (week 24 2019)

#LikeMe is het nieuwe paradepaardje van Ketnet. Sinds 13 januari werd elke week een nieuwe aflevering van deze topreeks op de wereld losgelaten. Elke episode bevat twee bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Billie Eilish – When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (week 25 2019)

Billie Eilish is hét POP-fenomeen uit de USA. Ze is 17 en verovert nu al de wereld met haar muziek en haar excentrieke visuele identiteit. Overal ter wereld verkoopt ze in een snel tempo zalen uit, heeft miljoenen streams op haar naam staan en brengt eindelijk haar langverwachte album uit ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO?’ Samen met haar broer heeft ze aan deze plaat gewerkt.

Various Artists – Rocketman (Music From The Motion Picture) (week 26 2019)

De muziek uit de film ‘Rocketman’ over het leven van Elton John. Je hoort zijn nummers in een versie met studioband, en een andere zanger. Geniet nu al van de muziek uit deze legendarische film!