Albums van de week: Juli 2019

Andre Hazes Jr. – Leef (week 27 2019)

“Leef” is de tweede cd van André Hazes Jr. Dit album bevat de Nederlandse nummer 1-hits “Ik leef mijn eigen leven” en “Leef”. “In de holst van de nacht” is de titelsong van de nieuwe tweede theater-reeks van Baantjer. Het nummer dateerd al uit 2016 maar scoort nu ook in Vlaanderen door zijn toenemende populariteit.

Various Artists – Aladdin (Original Motion Picture Soundtrack) (week 28 2019)

Ontdek de muziek uit de nieuwe film van Aladdin! Gezongen door oa. Will Smith, Zayn en Naomi Scott.

Stray Cats – 40 (week 29 2019)

Brian Setzer (gitaar, zang), Lee Rocker (bas, zang) en Slim Jim Phantom (drums, zang) zijn de originele leden van het befaamde en iconische Amerikaanse rock and roll trio ‘Stray Cats’. Ze vieren hun 40-jarig jubileum met een nieuw album “40”. The Stray Cats zijn helemaal terug met hun eerste nieuwe album in 26 jaar.

DJ Khaled – Father of Asahd (week 30 2019)

Father of Asahd is het elfde studioalbum van de Amerikaanse hiphopproducent DJ Khaled, uitgebracht op 17 mei 2019. Benieuwd of hij zijn naam in echt elk nummer van hem roept?