Deze zomer focussen we vooral op de beste zomerse muziek bij je barbecue, zwoele zomerse avonden op je terras, café, vakantie.. Of misschien wel ’s avonds in de regen bij je thuis in de living! En goed nieuws, vanaf nu kan dit via 107.5fm vanuit Lummen, of 105.5FM vanuit Halen!

Walter maakt je elke werkdag wakker tussen 7 en 9 uur. Jeroen en Bart blijven ook trouw op post tussen 12 en 14uur met de Noenshow en het Info-uur!

Woensdagavond krijg je de beste popcorn-hits gebracht door Jacques, autosport met Kristof en Jean – Paul Klinkers, en we gaan rustig de nacht in met Joe Berluck.

Verder brengt Roger de beste classics naar boven tijdens ‘De zomer van de classics’. De perfecte soundtrack om weg te dromen op je terras op een zwoele zomerse avond. Dit elke vrijdagavond van 20 tot 1uur ’s nachts.

Bekijk hier de volledige programmatie.

Maak er een fantastische zomer van!

Radio Benelux