Win filmtickets en lees de filminformatie

Met als tip “Spider-Man: Far from home”.  Dit verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame.  Peter Parker gaat met zijn nieuwe vrienden op zomervakantie doorheen Europa.  Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd. 

Wat speelt er verder nog zoal in The Roxy Theatre?  Anna, De Leeuwenkoning, Huisdiergeheimen 2, Manou en de meeuwenschool, Teen Spirit en Toy Story 4.

Even wat vooruitkijken.  Op zaterdag 27 juli om 19u00 of op zondag 28 juli om 14u00 kan je het nieuwste concert van Andé Rieu, Shall we dance? gaan beleven in de bioscoop.

En de voetballiefhebbers moeten zeker 30 juli in de agenda noteren.  In samenwerking met Sporza kan je dan in The Roxy Theatre gaan kijken naar Diego Maradona, een uniek portret over de stervoetballer.

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie van The Roxy Theatre raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.