Win filmtickets en lees de filminformatie

Met als tip “Poms”.  Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal éénmaal per dag langs komt.  Bewoonster Martha, gespeeld door Diane Keaton, verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vouwen boven de 60.  Amusement gegarandeerd met Poms, ook in The Roxy Theatre. 

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal?  Angel has fallen, De Patrick, Fast & Furious: Hobs & Shaw, Once upon a time in Hollywood, Playmobil, Scary Stories to tell in the dark, The Lion King (zowel in Nederlandstalige als in originele versie) en Ugly Dolls.

Van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september kan je weer genieten van een film onder de open sterrenhemel.  De Drive-In Movie in Koersel gaat door op de parking van Jeugdhuis Club 9 aan de Albert 1-laan. 

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie van The Roxy Theatre raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.