Albums van de week: Oktober 2019

Ed Sheeran – No.6 Collaborations Project (week 40 2019)

Ed Sheeran is terug met een nieuw project album! Op het No. 6 Collaborations Project werkt Ed Sheeran samen met diverse artiesten waar hij zelf een groot fan van is. Op de cd staan onder andere featurings met Justin Bieber, Chance The Rapper, Eminem, 50 Cent en Bruno Mars.

Willy Sommers – Sommers of ’69 (week 41 2019)

Willy Sommers toert al 5 jaar langs onze Vlaamse culturele centra met zijn programma Het Erfgoed van…, een programma dat na al die jaren nog steeds enorm aanslaat bij het publiek en waarvan het succes keer op keer bewijst dat de Vlaming het oude repertoire van Willy maar al te graag blijft omarmen.Het aanhoudende succes van deze theatertour heeft Willy geprikkeld om op zoek te gaan naar Het Erfgoed waarnaar hij zelf zou willen gaan luisteren en dat bracht hem uiteindelijk terug bij zijn eigen
ots. Willy begon zijn carriere destijds bij The Yeats, een coverband die werd opgericht in 1969. Toen Willy eerder vorig jaar begon na te denken over een nieuw album en een thema daarvoor, was de link voor hem dan ook snel gelegd : het moesten allemaal nummer uit 1969 worden…Willy ging opnieuw grasduinen in het coverrepertoire van The Yeats van het jaar 1969, en het resultaat werd een album vol nostalgische popmuziek. De sultan van Pukkelpop wil er zijn jonge fans maar al te graag mee laten kennismaken met de popmuziek die dit jaar exact 50 jaar geleden uitgebracht werd en die destijds niet alleen op Willy een diepe indruk heeft gemaakt, maar ook de hele muziekindustrie blijvend heeft veranderd. Nummers van oa The Turtles, The Monkees, Tom Jones, etc kregen allemaal een nieuw kleedje.

Jonas Brothers – Happiness Begins (week 42 2019)

Na jarenlange stilte en verschillende solo projecten zoals DNCE – Cake By The Ocean, zijn de Jonas Brothers er opnieuw! De fans zijn gerustgesteld, de bekendste broers brengen hun langverwachte album “Happiness Begins’ uit!

Psy’Aviah – Soul Searching (week 43 2019)

Psy’Aviah is een Belgische danceact onder contract bij het Brusselse platenlabel Alfa Matrix bestaande uit producer Yves Schelpe, grungegitarist Ben Van de Cruys (sinds 2011) en zangeres Marieke Lightband (sinds 2017, en voorheen Emélie Nicolaï tot 2013). Ontdek deze week hun gloednieuwe album.

Taylor Swift – Lover (week 44 2019)

‘Lover’ is alweer het zevende studioalbum van Taylor Swift. Het is het eerste album dat ze uitbrengt via Republic Records en bevat onder andere de singles ‘Me!’ en ‘Lover.’