Win filmtickets en lees de filminformatie

Vandaag wil ik je nog eens een goeie actiethriller voorstellen als tip van de week. “Angel has fallen”, het verhaal waar Mike Banning benoemd wordt tot hoofd van de Secret Service in Amerika. Wanneer er een aanslag op de Amerikaanse president, gespeeld door Morgan Freeman, wordt gepleegd, is Banning hoofdverdachte. Hij weet te ontsnappen en zal niet rusten tot hij zijn onschuld in dit complot heeft bewezen. Toppertje in zijn genre, deze “Angel has fallen”.  

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal? De Patrick, It chapter 2, Once upon a time in Hollywood, Pachamama, Rambo V: Last blood, The best of Dorien B en The Lion King.

Dinsdag 24 september is er weer een Men’s Movie Night met Rambo: Last blood en natuurlijk, bijna 40 jaar na het uitbrengen van Rambo opnieuw met Sylverster Stallone, hij kruipt voor de laatste keer in de huid van John Rambo.

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie van The Roxy Theatre raadplegen?  Die kan je vinden op de website www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., doe dat dan wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.