Win filmtickets en lees de filminformatie

Met deze week als tip “Frozen 2” in Vlaamse versie. Na de gebeurtenissen uit “Frozen” heeft er een tijdje vrede geheerst in het koninkrijk. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken. Frozen 2 is een prachtige animatiefilm van de Walt Disney Studio’s.

Wat speelt er verder nog zoal in The Roxy Theatre? De Buurtpolitie: Het circus, Everest, de jonge Yeti, Het Ruimteschip, Joker, Le Mans ’66, Midway, The Irishman, Torpedo en Waar is het grote boek van Sinterklaas?

Even wat vooruitkijken, dan zien we op 29 november een seniorenvoorstelling “Red Joan”. Op 3 december een Ladies Night met “Last Christmas”. En voor de muziekliefhebbers onder ons zou ik zeker nu al 13 december in de agenda noteren. Dan is er een unieke vertoning in de kerk van Koersel, namelijk Amazing Grace, een documentaire over het over 2 avonden verspreide concert van Aretha Franklin uit 1972.

Wens je meer informatie of wil je de volledige programmatie raadplegen? Surf naar www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.