Albums van de week: December 2019

Elbow – Giants of All Sizes (week 49 2019)

Giants of All Sizes van Elbow werd opgenomen in Hamburgs Clouds Hill Studio, The Dairy in Brixton, 604 Studios in Vancouver en Blueprint Studios in Salford. Het album bevat extra opnames die zijn gemaakt bij verschillende bandleden thuis studio’s verspreid over Manchester. Net als bij hun vorige vier studioalbums, werd Giants Of All Sizes geproduceerd en gemixt door toetsenist Craig Potter. Gasten op het album zijn onder andere Jesca Hoop, The Plumedores en de nieuwkomer in Zuid-Londen Chilli Chilton.

Luc Steeno – 30 (week 50 2019)

Luc Steeno begon zijn zangcarrière ergens half de jaren ’80, maar het is wachten tot VTM in 1989 komt aanzetten met het legendarische muziekprogramma ‘Tien Om Te Zien’. Luc brengt daar als één van de eersten de single ”Ik mis je elke dag”, en de rest is geschiedenis.Anno 2019 draait Luc nog steeds volop mee in de Vlaamse Showbizz, al 30 jaar dus. En dat wordt gevierd uiteraard. Met een super Best Of, met alle hits, maar ook met 6 nieuwe liedjes, én een extra cd met daarop leuke vergeten par
ltjes. Alles geselecteerd door Luc zelf. Een prachtig naslagwerkje!

Lana Del Rey – NFR! Norman Fucking Rockwell (Week 51 2019)

Lana Del Rey’s album ‘Norman Fucking Rockwell!’ komt uit op vrijdag 30 augustus. Het langverwachte album werd voornamelijk geproduceerd en meegeschreven door Jack Antonoff, met hits als ‘Venice Bitch’, ‘Mariners Apartment Complex’, ‘hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it’, en een cover van ‘Doin’ Time’ van Sublime.

Samson & Gert: 30 jaar (Week 52 + 1 2020)

Vanwege de verjaardag van dit populaire duo én het nakende afscheid van Gert, wordt het allerbeste van Samson & Gert verzameld in een ultieme box. 101 liedjes verspreid over 5 CD’s inclusief de nieuwe, allerlaatste single. Speciaal voor de Kerstvakantie stellen we dit album maar liefs 2 weken aan jullie voor!