Albums van de week: Januari 2020

The Beatles – Abbey Road (Week 2 2020)

In navolging van het wereldwijde succes van Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album volgt nu, 50 jaar na de originele release, de volgende multi-format heruitgave van The Beatles: Abbey Road. Tot op de dag van vandaag blijft Abbey Road een van de meest iconische albums van de band. De 2CD uitvoering bevat een nieuwe stereo mix van Giles Martin en CD met outtakes en demos.

Niels Destadsbader – Boven de wolken (Week 3 2020)

Niels Destadsbader is de nieuwe God van het Vlaamse lied. De fakkel van de Clouseau’s dezer wereld is nu definitief overgenomen, en niets wijst erop dat er ook nog maar een spatje verval zit in zijn populariteit. Integendeel.

“Boven de wolken” is alweer het 4de studioalbum van Niels Destadsbader, en werd voor het eerst door een buitenlander geproduceerd, met name Holger Schwedt. Holger deed top-producties voor oa. Marco Borsato, Lionel Richie, Di-Rect, Postmen, Blof, Go Back To The Zoo, Van Velzen, Miss Montreal en Ben Saunders.

Met andere woorden : dit album klinkt als een huis! Uiteraard staat de Zomerhit-single “Mee naar boven” hierop, maar ook nieuwe single “Annelies”.

VA – Frozen 2 (Original Motion Picture Soundtrack) (Week 4 2020)

In de langverwachte film ‘Frozen II’ komen op de karakters van de prinsessen Elsa en Anna en van sneeuwpop OIaf weer tot leven op het grote scherm. De iconische soundtrack van de tweevoudige Oscarwinnaar ‘Frozen’ uit 2013, met daarop het alom bekende ‘Let It Go’, krijgt daarmee ook een opvolger. De soundtrack van de film, die ook in het Nederlands verschijnt, kwam al op 15 november uit. Wij stellen de originele Engelstalige nummers voor.

Lost Frequencies – Alive And Feeling Fine (Week 5 2020)

Lost Frequencies is de grootste Belgische internationale artiest van het moment. Hij (Félix de Laet) scoort wereldwijd hits en werkt intussen samen met sterren als James Blunt en Aloe Blacc.

Op zijn nieuwe plaat “Alive And Feeling Fine” staan op CD 1 13 tracks, waarvan we nu al aan hitsingle 5 zitten, en er volgen er nog meer. CD 2 bevat in België een exclusieve mix, die énkel en alleen verkregen kan worden door ook daadwerkelijk de fysieke cd te kopen. Deze mix, die 3 supertracks meer bevat dan de internationale versie, zal niet op digitale platformen te koop zijn!