GEZOCHT: Gedreven Salesmanager!

Ben je een enthousiast commercieel talent met een interesse voor muziek en radio? Radio Benelux zoekt een zelfstandige salesmedewerker in bijberoep voor regio West-Limburg en/of Hageland. Je bent een collega die zich niet aan een 9 -17 uren wilt houden. Een zelfstandig salesmedewerker is zeer flexibel, en probeert zo aan de wensen van de klanten te voldoen. Je bouwt je eigen portefeuille uit met klanten over heel West-Limburg en/of Hageland. Je bent een echte teamplayer, kan vlot verkopen en ziet deze leuke bijverdienste als langdurig engagement.

Vereisten:

  • Commercieel inzicht
  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Doelgericht
  • Punctueel
  • Je staat niet onder contract bij andere Radio’s

Wat kan je verwachten bij Radio Benelux

Je komt terecht in een heel fijn team van +/- 30 medewerkers binnen en geniet mee van 40 jaar radio-ervaring.

Klinkt dit iets voor jou ? Neem snel contact op met ons kantoor en stuur alvast je cv en motivatiebrief door naar sales@radiobenelux.be