Win filmtickets en lees de filminformatie

Het zijn geen simpele tijden, naar de bioscoop met een mondmasker, maar alles om het virus onder controle te krijgen. We hebben deze week weer een filmtip verkozen. “De wraak van de Ninja”. Alex en zijn vrienden worden op school gepest en bovendien is hij hopeloos verliefd op Jessica, het populairste meisje van de school. Wanneer hij voor zijn verjaardag een geruite, levende, Ninjapop krijgt wordt heel zijn leven overhoop gegooid. Met de hulp van de Ninja krijgt hij genoeg zelfvertrouwenom de aandacht van Jessica te trekken en de pestkop Glenn een lesje te leren. De Ninja is echter zelf ook op een missie. Alex wil niets van geweld weten maar beloofd de Ninja wel om te helpen.

Wat speelt er verder nog zoal in de filmzaal? Bad Boys, Big Trip, Spike & De Magische Steen en The Invisible Man.

Wens je meer informatie over The Roxy Theatre of wil je de volledige programmatie raadplegen? Surf naar www.roxykoersel.be, maar je kan ook altijd even bellen naar 011/22.10.03., wel tijdens de openingsuren van de bioscoop.   

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail