Win filmtickets en lees de filminformatie

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

We waren al bang toen in de zomer mensen terug naar het buitenland op vakantie konden.  Het stond er dan ook al lang aan te komen, Covid-19 maakt steeds meer slachtoffers.  De strenge maatregelen in deze periode zijn nodig om het Coronavirus onder controle te krijgen.  The Roxy Theatre heeft de deuren al op zijn minst tot half december gesloten.  Er worden nu net zoals in het voorjaar films online aangeboden.  Neem eens een kijkje op de website www.roxykoersel.be voor het volledige aanbod.  Heb je zin in een film, kies eentje uit de lijst en steun zo The Roxy Theatre in deze moeilijke tijden.  Volg de opgelegde maatregelen zoveel als mogelijk en hopelijk kunnen we zo snel terug een beetje normaal leven.  

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail