Win filmtickets en lees de filminformatie

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Met deze week als tip, de film met maar liefst 3 Oscars en 2 Golden Globes “Nomadland”.  Frances McDormand, de Amerikaanse actrice bekend van Fargo en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, is perfect gecast als Fern.  Haar gelaatstrekken zijn hard, gegeseld door de steppewind, maar haar ogen verraden een gevoelige ziel.  De vrouw staat er misschien helemaal alleen voor, maar ze is lang niet de enige moderne nomade die met haar camper over de Amerikaanse prairie trekt, van seizoensjob naar seizoensjob.  Zich openstellen voor de lotgenoten die ze kruist op haar pad is evenwel geen evidentie, want daarvoor is haar trauma te vers.  Topfilm, ook in The Roxy Theatre.  We hebben dus meteen ook weer een tip voor deze week uitgekozen.  Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum.  Ze brengen alles in orde voor hun optreden.  Je hebt het al begrepen, ik heb gekozen om u K3 Dans van de Farao voor te stellen.  Het verhaal gaat Hanne, Marthe en Klaasje die in het museum een wens doen dit tot hun verbazing uitkomt.  Maar al hun wensen zijn vervloekt, en de drie wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes.  Wordt dit het einde van K3 of overwint de vriendschap alles?

Verder kan je nog heel wat films gaan bekijken in The Roxy Theatre.  Cruella, De Elfkins – Een klein bakfestein, K3 Dans van de Farao, Sons of Philadelphia, Tom & Jerry, Voyagers en nog heel wat meer.  De te bekijken films en de programmatie vind je terug op de website www.theroxytheatre.be

Voor vrijkaarten is het nog wat wachten tot het bioscoopbezoek veiliger kan doorgaan.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail