Win filmtickets en lees de filminformatie

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Met als tip “Stillwater”.  Stillwater vertelt het verhaal van een vader uit Oklahoma, Bill Baker, gespeeld door Matt Damon, die het heft in eigen handen neemt om zijn dochter, die beweert onschuldig in een Franse gevangenis te zitten voor moord, vrij te krijgen.  Hij reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken.  In zijn missie om zijn dochter vrij te krijgen wordt hij geconfronteerd met de taalbarrières en de cultuurverschillen en wordt hij tegengewerkt door de Franse autoriteiten.  Hij blijft volharden om de onschuld van zijn dochter te bewijzen en besluit in Frankrijk te blijven en alles op alles te zetten om de echte moordenaar te vinden.  Stillwater, een thriller pur sang.

Naast Queenpins kan je The Roxy Theatre nog heel wat andere films gaan bekijken zoals 100% Wolf, Benedetta, De Flummels, De Magische Poort, Dune, Oasis 1996, Paw Patrol Movie, Rookie, Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings en Tout s’est bien passé.  De juiste programmatie van alle films vind je terug op de website www.theroxytheatre.be

Voor vrijkaarten is het nog wat wachten tot het bioscoopbezoek veiliger kan doorgaan.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail