Win filmtickets en lees de filminformatie

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Met deze week als tip de eerste horrorfilm “Fomo”.  Een groep van 10 influencers nemen deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis.  Het spel dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht.  Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zicht vragen begint te stellen over de opzet van het programma.  Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar.  Wie zal het avontuur overleven?                

Enkele andere films uit het aanbod van The Roxy Theatre: Elvis, Jurassic World: Dominion, Lightyear, Minions 2: Hoe Gru superschurk werd en Top Gun: Maverick.

Alle vertoningen en films van The Roxy Theatre kan je raadplegen via www.roxykoersel.be.  Voor meer info kan je ook altijd bellen naar 011/22.10.03., wel enkel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

Wil je eens gratis naar The Roxy Theatre, bezoek dan onze website via www.radiobenelux.be. Klik op “Win”, dan op “Filmtickets”, vul al je gegevens in en zo maak je dan kans op een vrijkaart voor The Roxy Theatre. Winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail