Win filmtickets en lees de filminformatie

Met deze week als tip “Boiling Point”.  Op één van de drukste avonden van het jaar in één van de populairste restaurants van Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones op het scherp van de snee terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt. 

Enkele andere films uit het aanbod van The Roxy Theatre: Rebel en Zillion. 

Alle vertoningen en films van The Roxy Theatre kan je raadplegen via www.roxykoersel.be.  Voor meer info kan je ook altijd bellen naar 011/22.10.03., wel enkel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

Wil je eens gratis naar The Roxy Theatre, bezoek dan onze website via www.radiobenelux.be. Klik op “Win”, dan op “Filmtickets”, vul al je gegevens in en zo maak je dan kans op een vrijkaart voor The Roxy Theatre. Winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

[/vc_column][/vc_row]

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail