Win filmtickets en lees de filminformatie

Deze week verkozen wij als tip “The Little Mermaid”, in The Roxy Theatre te zien in originele en in Nederlandstalige versie.  Wat is het verhaal?  De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst.  Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking.  Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen.  Dit zorgt voor spanningen met haar vader.  De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan.     

Enkele andere films uit het aanbod van The Roxy Theatre:  In Nederlandstalige versie: Super Mario Bros.  In originele versie: Fast & Furious 10; Het Geheugenspel; Jeanne Du Barry en To Leslie.    

Alle vertoningen en films van The Roxy Theatre kan je raadplegen via www.roxykoersel.be.  Voor meer info kan je ook altijd bellen naar 011/22.10.03., wel enkel tijdens de openingsuren van de bioscoop.

Wil je eens gratis naar The Roxy Theatre, bezoek dan onze website via www.radiobenelux.be. Klik op “Win”, dan op “Filmtickets”, vul al je gegevens in en zo maak je dan kans op een vrijkaart voor The Roxy Theatre. Winnaars worden door ons gecontacteerd.

DOE MEE

Vul hier onder de gevraagde gegevens in en maak kans op een gratis filmticket voor The Roxy Theatre in Koersel.

[/vc_column][/vc_row]

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail