Niet zomaar een kerstmarkt maar een tof kerstevenement op het Koersels kerkplein.  Elk jaar staat er een spectaculaire kerstattractie geflankeerd door kraampjes met vele lekkernijen.  Het publiek wordt warmgehouden door straffe muzikanten.

Voor de negende keer op rij wordt het centrum van Koersel tijdens het weekend van 17 en 18 december ondergedompeld in de kerstsfeer. Haal je kerstmuts maar boven, want alles is aanwezig om er een leuk kerstfeestje van te maken! Op zaterdag 17 december kunnen de bezoekers vanaf 17u. het kerstdorp verkennen. Koersel krijgt een nostalgisch tintje aangemeten door enkele ouderwetse attracties, waaronder een rupsbaan en een paardenmolen.

Natuurlijk kan je ook genieten van de onmisbare kerstmarktkraampjes, de heerlijke dennengeur van kerstbomen en een feeërieke verlichting. De avond wordt opgevrolijkt met muziek.

De gezellige sfeer zet zich voort op zondag 18 december. Bezoekers kunnen vanaf 14u een levende kerststal bewonderen en de kids krijgen een pakje van de enige echte kerstman.  Onder het genot van een warme chocomelk of glühwein wordt er ook voor muzikaal vertier gezorgd door enkele rondtrekkende bandjes. Koersel Kerst wordt spetterend afgesloten met een optreden van NerveuS. Niet te missen!