Adverteren bij Radio Benelux

Doeltreffend

Radio Benelux biedt u regionale reclamemogelijkheden aan verrassend voordelige tarieven! Eén van de meest doeltreffende en goedkope manieren van adverteren.

Radio is een selectief en doelgroepgericht medium. Met radio is op korte tijd een groot bereik te genereren. Advertentieruimte op radio is goedkoop in verhouding tot andere media. Radio is een flexibel medium dat op korte termijn in te zetten is. Reclamespots voor radio zijn goedkoop in productie. Creatieve radiospots missen hun doel niet. Radio heeft een laag zap-gehalte.

Zowel grote als kleine bedrijven adverteren op Radio Benelux.

1. Maak het verschil

Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van de anderen? Radio is uitermate geschikt om de verschillen van uw bedrijf duidelijk over te brengen. Waarin ben ik verschillend van de andere en hoe kan ik dit het beste communiceren? Conceptmatig wordt er nagedacht om deze boodschap zo effectief en duidelijk mogelijk over te brengen.

2. Vergroot uw naambekendheid

Radio kan langere tijd tegen relatief lage kosten worden ingezet voor het vergroten en het behouden van uw naam- en merkbekendheid. Het communiceren van een merknaam is een relatief eenvoudige boodschap, die goed door radio kan worden overgebracht. Met een radiospot versterkt u het imago van uw producten of diensten.

3. In het oor springende acties

Radio biedt de mogelijkheid van hoge uitzendfrequentie. Het productietraject is relatief kort. Radio is dus snel inzetbaar voor acties, promoties, opendeurdagen… Radio kan op elk moment van de dag ingezet worden.

Radio

vanaf 125€/maand

Via Radio Benelux kan u gericht adverteren in uw omgeving, tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uw reclamespot wordt alleen daar uitgezonden waar uw klanten zich bevinden.

Het uitzenden van radiospots kan voor vele doeleinden worden ingeschakeld en is een zeer effectieve manier om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Tevens kan u uw boodschap à la minute wijzigen, waardoor flexibiliteit wordt geboden.In samenwerking met een aantal gespecialiseerde productiebedrijven produceert Radio Benelux doeltreffende reclamespots voor adverteerders.

Website

vanaf 7€/week

Adverteren via de website van radio benelux is mogelijk.

Neem contact op met ons zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Contacteer Nu

Neem vrijblijvend contact op met ons salesteam via
011/42 44 51
sales@radiobenelux.be