The Monotrol Kid bij Radio Benelux

Gisterenavond gaf The Monotrol Kid een gesmaakt optreden tijdens de wekelijkse Durango Sessions op Radio Benelux. Frontman Erik Van den Broeck trad jarenlang solo op als singer-songwriter maar is met zijn band nu bezig aan een heuse doorbraak. In Duitsland is hij een graag geziene gast en ook de Belgische radiozenders hebben de band nu ontdekt. Het nieuwe album ‘Rain In The Face’ moet voor een echte doorbraak zorgen. De band speelde een goede set en toont zich zo klaar voor hun optreden volgende maand in de AB in Brussel.
De tweede band van de avond Madcat ’s Roughriders bracht het talrijk opgekomen publiek een heerlijke portie blues. Swingend, met een kwinkslag en mooi gitaarwerk. Het zaaltje op de hei, was gisteren heel even een donkere kroeg in New Orleans.

 

BRONInternetgazet