Nieuwe erkenning

Goed nieuws! Radio Benelux heeft zijn nieuwe erkenning beet vanaf 2018!

Een groter zendbereik en een beter luistercomfort voor Radio Benelux!
Vandaag, 1 december 2017 hebben we goed nieuws ontvangen van de Vlaamse gemeenschap. Radio Benelux zal in de toekomst te horen zijn op de frequenties 105 Mhz, 107.5 Mhz en 105.5 Mhz. Dit betekent een enorme vooruitgang qua ontvangstbereik en -comfort voor onze luisteraars, alsook onze adverteerders. Ons zendgebied vergroot tot Midden en West-Limburg en een deel van Vlaams-Brabant. Dit zal nog steeds gestuurd worden vanuit onze recente zendstudio’s in de Deurnestraat 3 te Paal. Dit goed nieuws valt samen met onze nieuwe programmatie die van start gaat op 1 januari 2018 met tal van nieuwe medewerkers. Wij wensen dan ook al de mensen te bedanken die ons gesteund, meegewerkt hebben om dit project tot een goed einde te brengen. Verdere communicatie over de praktische uitrol zal in de volgende weken verschijnen. We willen alle collega’s die hun erkenning hebben behaald proficiat wensen en we willen een hart onder de riem steken voor hen die naast een pakket gegrepen hebben

De komende 9 jaar zal je ons kunnen horen op volgende frequenties:

107.5fm in Paal – Beringen – Lummen
105.0fm in Heusden – Zolder
105.5fm in Loksbergen – Halen

Je zal natuurlijk ook in omliggende gebieden kunnen luisteren. Doorheen 2018 zullen al deze frequenties in gebruik genomen worden. Meer info volgt.

Het Radio Benelux-team