Win een helikoptervlucht ism Kucuna!

  Op zaterdag 29 september was Evrard De Villenfagne op bezoek bij ons. Hij is organisator van Kucuna. Dit is een groot evenement waarbij je het eeuwenoude kasteel van Vogelsanck en haar ruime omgeving kan bezichtigen. Ook is er veel animatie aanwezig voor jong en oud. Je kan het domein ook bekijken per helikopter. Je gaat de lucht in voor een 10-tal minuten en krijgt zo een mooi overzicht vanuit de lucht over het domein en de omgeving. Het kasteel bevindt zich in Heusden – Zolder. Een bezoek is echt aan te raden, want het is de laatste keer dat deze privé terreinen zullen worden opengesteld voor het grote publiek. Vorig jaar was er een enorme belangstelling en was het evenement ondanks het slechte weer een geweldig succes!

  We mogen met Radio Benelux 2 luisteraars een gratis helikoptervlucht aanbieden.

  Datum

  Zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 van 9 uur tot 17 uur

  Plaats

  Kasteel Vogelsanck
  Kasteeldreef 1 (Vogelsancklaan 250)
  3550 Heusden-Zolder

  Meer info

  Website: Klik hier

  Facebook: Klik hier

  Let op: Je betaald €10 per persoon om het terrein te betreden (-6 jaar gratis). De vlucht heeft een normale meerkost van €40 p.p.

  Wil je kans maken op deze prijs, vul dan onderstaand formulier in. Winnaars worden door ons telefonisch en per mail gecontacteerd. Je gegevens worden doorgegeven aan de organisatie maar zullen niet gebruikt worden door derden.