Cameron Lommelen-kandidate Miss Fashion 2022 op interview – maandag 23/08/2021-11u-13u

Cameron Lommelen mikt op kroontje Miss Fashion

Cameron Lommelen uit Heusden-Zolder doet een gooi naar de titel Miss Fashion 2022, ze heeft zich alvast geplaatst voor de finale. “Miss Fashion is een missverkiezing waarin looks niet tellen als de enige factor om te winnen! Het is een missverkiezing waar je later nog veel aan overhoudt. Je maakt namelijk een eigen groei mee doorheen het avontuur, waarin de organisatie je bij staat”, vertelt de 17-jarige kandidate die al heel wat voorbereidingstijd in het project stak.

Cameron droomt er al lang van om het te maken in de modellenwereld. “Al heel jong was ik er mee bezig. Het is op een heel speelse manier begonnen toen mama en ik foto’s gingen maken van mij en van de kleding die ik aan had. Ik heb al heel wat modellenwerk gedaan voor verschillende winkels en merken, te zien op mijn Instagramplatform (cameronlommelen). Ik werk ook bij mijn ouders in de zaak, ik help onder meer aan de boekhouding. Wat de school betreft, probeer ik het via de examencommissie. Dan zal ik normaal voor mijn leeftijdsgenoten afgestudeerd zijn, en die gewonnen tijd kan ik volledig gebruiken om mij te focussen op mijn eigen werk en Instagram. Mijn verdere studiekeuze ligt nog helemaal open, vastgoed geniet op dit moment mijn voorkeur.”

Cameron Lommelen hoopt dat ze heel wat stemmen krijgt in Heusden-Zolder, dat kan via de link in haar bio op Instagram of in de bio van Miss Fashion.