Word jij onze nieuwe medewerk(st)er??

Radio Studio 1

We zoeken bij radio Benelux naar nieuwe medewerkers! Wil je graag een eigen programma? Doe je graag interviews? Werk je liever achter de schermen? Man of vrouw, producers en techniekers, sport en spel. Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. We maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wie weet horen of zien we je binnenkort wel op de radio!

Momenteel zijn we vooral op zoek naar:

  • Gedreven salesmanager, daarover kan je een email sturen voor meer informatie naar sales@radiobenelux.be .
  • Enthousiaste gedreven presentatoren die een live programma willen maken en zich alsook willen inzetten op activiteiten van Radio Benelux.
  • Personen die regionale info willen brengen over oa. aankomende evenementen in stemopnames. Deze natuurlijk in het (toekomstig) zendbereik van Radio Benelux.
  • Gemotiveerde personen die graag interviews op locatie afleggen en kunnen bewerken.
  • Personen die op regelmatige basis regionieuws kunnen brengen.

Maar dus vooral, positieve mensen die met volle goesting lid willen worden van een team van ongeveer 30 medewerkers om Radio Benelux verder te doen groeien!

Stuur een email naar: info@radiobenelux.be dan zien en horen we elkaar hopelijk snel.

DJ Eric Van Praet. Ik speelde al DJ setjes op mijn 12 jaar met mijn nonkel, ik heb dus meer dan 30 jaar ervaring met muziek. Als jonge gast kreeg ik ook de smaak te pakken als Radiomaker tijdens de periode van de lokale radio’s in de jaren tachtig en jaren negentig. Dit was vooral in de regio Vilvoorde, zoals bij Radio Moetoen, Dolfijn, Mustang en radio’s rond de rand van Mechelen, Zaventem en Brussel. Ik was meer bepaald gekend om mijn mixen en Remix versies in het programma ‘Hoge Dreunen’. Na mijn huwelijk en de verhuis naar rustigere oorden, stopte de bezigheden als DJ en Radio maken. Tijdens de lange opbouw in het privé leven, was muziek maken en mixen nooit ver weg. Zoals men zegt, eens DJ altijd DJ. Daarom is dit mijn “comeback” in de radio wereld. In mijn eigen opname studio ben ik weer begonnen met leuke mixen te maken en wil dit graag met u als luisteraar delen. De Dj naam, Eric Van Praet heb ik behouden en de naam van mijn programma eveneens. Zie hier de herboren DJ Eric Van Praet met het programma ‘High Drone in the mix’.