VRIJKAARTEN : IMAGINE NO LENNON – 23 maart 2022 – Casino Beringen

STUUR JE GEGEVENS NAAR bestuur@radiobenelux.be en wie weet win je een ticket

Imagine No Lennon

Al bijna 40 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme daad zit in ‘Imagine: just a brotherhood of men’. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap vol mensen, met ‘nothing to kill or die for’. Dus geen bezit, geen politiek… and no religion either. Hoe actueel kan iets klinken?

Reden genoeg voor een herdenking, een viering – opgebouwd rond ‘Give Peace a Chance’, ‘All You Need is Love’, ‘Revolution’, ‘Power to the People’ en alle andere hits die uit de pen en gitaar van deze ‘working class hero’ vloeiden tijdens Beatle-jaren en solocarrière.
Een strijdproject met en rond Lennon. De Opper-Beatle. De Superster. De Relschopper. De Vredesapostel. De Twijfelaar. De Wereldverbeteraar. Het Genie. De Liefdesprofeet. The Walrus. De Revolutionair. De Dromer.

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’.
Wie beter dan zij konden deze top band samenstellen en bezielen die ‘Imagine No Lennon’ brengt?

Artiesten:

  • David Piedfort – Gitaar
  • Jean Bosco Safari – Zang en gitaar
  • Ben Crabbé – Drums en zang
  • Marc Van Puyenbroeck – Basgitaar
  • Steven Mintjens – Keyboard