Clip voor Chained to the Rhythm

Er werd de afgelopen dagen al heel wat geteaset door Katy Perry, maar vandaag is ‘ie er: de videoclip van ‘Chained to the Rhythm’. Als je dacht dat de clip met de hamster de officiële videoclip was, had je het dus goed mis!

De clip voor Chained to the Rhythm werd gisteren op de dag van de lancering al bijna drie miljoen keer bekeken op YouTube. De opnames vonden plaats in het Amerikaanse pretpark Six Flags Magic Mountain, waar de wereldster zich onder meer in de spectaculaire attractie Full Throttle waagt.
Aan haar zijde: Jordy Tulleners, die afkomstig is uit Maasmechelen maar vanuit Californië aan zijn eigen Amerikaanse droom bouwt. “We hebben dat ritje toch wel acht keer moeten doen. Katy en ik moesten vaak lachen omdat ons kapsel op het einde van elke rit helemaal in de war was”, geniet Jordy nog na. “Ze is een heel fijne artiest om mee te werken. Ze is heel perfectionistisch en professioneel, maar we hebben ons ook enorm geamuseerd tijdens de opnames.”
De jonge Vlaming hoopt zijn carrière verder uit te bouwen in Amerika. “Ik verhuisde een paar jaar geleden naar Los Angeles, met de droom om hier te kunnen acteren en modellenwerk te doen. Sindsdien werkte ik hard aan mijn Amerikaans accent en volgde ik lessen. Los Angeles is het mekka van de filmindustrie, dus als er ergens veel audities zijn, dan hier wel. Het is via zo’n ‘casting call’ dat ik in de clip van Katy Perry ben terechtgekomen.”