LIONS PRIDE bij Durango Sessions 14/06/2022 – 20:00

maandag 7 juni 2021 – bron HBVL:

De groep bestaat al sinds 1983 en speelde toen een eerste optreden op het Shockwave Festival in de Limburghal te Genk, waar ze meteen de aandacht trokken van platenlabel Mausoleum. Met een contract op zak mochten de heren in de bekende Brusselse ICP studio’s hun debuutalbum Breaking out op tape zetten. De album werd zeer enthousiast onthaald door pers en publiek, maar na een paar hevige rock &roll-jaren splitte de band in 1987. Het Metal Legacy Festival in 2012 bracht de band terug bij elkaar, en dat zelfs als headliner. Door het onverwachte succes besloot de band nog meer concerten te spelen en in 2018 werd de liveplaat The Return Of The Pride uitgebracht, opgenomen in zaal De Jagersborg in Maasmechelen. En nu is er dus nieuw werk met de single “Devil’s Eyes, beslist een knappe song met veel dynamiek en een refrein dat blijft plakken.