Album van de week: The Weeknd – Starboy (Week 13 2017)

Starboy is het derde studio album van de Canadees Abél Makonnen Tesfaye, beter gekend als The Weeknd. Hij werd geboren op 16 februari 1990 in Ontario, Toronto. The Weeknd is één van de meest populaire artiesten van het moment. Vorig jaar brak hij door met zijn hits ‘Can’t Feel My Face’ en ‘In The Night, en de single ‘Earned It’ wat tevens de titeltrack was van de populaire ‘Fifty Shades Of Grey’ film.
Op zijn nieuwe album ‘Starboy’ volgt hij deze singles op met nieuwe hits als ‘Starboy’ en ‘I Feel It Coming’, beide samenwerkingen met het Franse duo Daft Punk. The Weeknd heeft voor dit album samengewerkt met artiesten zoals Daft Punk en Kendrick Lamar.
Luister elke werkdag vanaf 12.15 naar de Noenshow en ontdek elke dag een ander nummer uit dit album.


More Berichten for Show: De Noenshow