Radio Benelux & Durango Sessions meets lokale helden

Vrijdag 28 april kan je op zo’n 460 podia verspreid over 188 gemeenten in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 lokale bands, dj’s en andere artiesten ontdekken tijdens de tweede editie van Lokale Helden. Met dit project daagde Poppunt iedereen opnieuw uit om op één dag zijn lokaal muzikaal talent een podium te geven. De eerste editie in 2015 mondde uit in een ongeziene hoogdag voor de muziek, en met meer dan 1400 optredens overtreft deze tweede editie de vorige nog.

Bij ons kan je vrijdagavond om 21u naar een extra editie van Durango Sessions komen kijken. The Photon Age zal een sessie komen spelen.

Bandleden:
Hans Jacobs – Lead Vocals, Rhythm Guitar
Jonas Vanwezemael – Backing Vocals, Lead Guitar
Daan Remans – Bass Guitar
Kevin Broekmans – Drums

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=s_h8JHTM6lw”]


More Berichten for Show: Durango Sessions
BRONInternetgazet