Album van de week: The Dinky Toys – Roll with the hits (Week 27 2017)

The Dinky Toys hadden begin jaren ’90 een patent op zomerhits. Zo werd Declaración De Amor op Zomerhit ‘94 terecht bekroond met de trofee voor beste Belgische productie. Voor de grootste Gentse hitmachine ooit, betekende dit de vijfde Zomerhittrofee op rij.

Maar liefst 23 jaar later zijn The Dinky Toys terug met een gloednieuw nummer. The Sweetest Hangover is catchy, vintage Dinky Toys met een eigentijdse sound. Een Engelstalige latino-popsong met een streepje Gypsy Ska en een vleugje Tropical House. Én met een gloednieuw album, waarop al hun grootste hits gebundeld zijn, aangevuld met live-opnamen en een aantal bonus-tracks.

Benieuwd naar dit album? Luister elke werkdag naar de Noenshow met Bart en Jeroen omstreeks 12.15 en ontdek de nummers samen met hun.


More Berichten for Show: De Noenshow