Win het nieuwe album van Isabelle A: Zo zal het zijn

    Ze werd geboren als Isabelle Adam in de Gentse volkswijk De Muide, maar al gauw werd ze bekend onder de naam Isabelle A. In 1987 kwam haar eerste eigen single op de markt. In 1990 werd haar nummer Hé, Lekker Beest een grote nummer één-hit die negen maanden in de hitparade bleef staan en platina haalde. Daarna volgden de hits elkaar in snel tempo op. In 2016 deed ze mee aan de derde editie van het VTM programma Liefde voor Muziek. Het programma werd in april 2017 uitgezonden, en Isabelle werd door haar prachtige bewerkingen van andermans werk en haar zangtalent al snel uitgeroepen tot de revelatie van het programma. Dit was het moment om samen met de muzikanten uit het programma en Jeroen Swinnen als producer een nieuw album op te nemen met daarop alle opnames van haar uit Liefde voor muziek, drie nieuwe versies
    van die opnames in de studio en zeven nieuwe nummers. Het album kreeg de titel ‘Zo zal het zijn’.

    Wil je kans maken op deze CD? Vul dan onderstaand formulier in. Winnaars worden door ons gecontacteerd en CD’s moeten in de studio afgehaald worden.